A koncepció

A Bitcoin árfolyama az elmúlt 3 évben több ezerszeresére növekedett, de sajnos ez már a múlt. A blockchain technológiában rejlő lehetőségek azonban számos ilyen vagy ehhez hasonló emelkedést tartogatnak a számunkra különböző altcoin-ok formájában. Néhány kriptodeviza mögött lévő technológiai ötlet hasznossága, valamint a piaci várakozások az egekig repíthetik az árfolyamokat. Szakértőink segítségével ezeket az emelkedéseket konvertáljuk át a portfolióinkba és tesszük elérhetővé ügyfeleink részére.

A portfoliók összetétele szabadon választott és általunk meghatározott is lehet. A mi általunk kiválasztott coin-ok részben stabilitást mutatnak, egy másik részük pedig a portfolió árfolyamnövekedését szolgálják. Egy-egy coin kiválasztása komoly szakmai munka eredménye, több szűrőn keresztül jutunk el addig, hogy ajánlási listánkon szerepeljen. Meghatározott időnként a portfoliók összetételét megvizsgáljuk és ha szükséges ennek részét vagy egészét megváltoztatjuk.

bronzecoin

DigiBit portfolio

Ezt a portfóliót régebb óta létező, ismertebb kriptovalutákból állítottuk össze. Mivel mindegyiknek van piaci múltja, magasabb ár és várhatóan kisebb felfutás jellemzi az egyes coin-okat és ezáltal a portfoliót is.

Tudj meg többet

silvercoin

DigiByte portfolio

A portfolió stabilitását a régebb óta létező ismertebb kriptovaluták adják, amelyeket kiegészítettük egy alacsonyabb árfekvésű, más életciklusban lévő altcoin-nal, amelytől jelentős árfolyam emelkedést várunk. Reményeik szerint ez a teljes portfolió értéknövekedésére is pozitívan hat.

Tudj meg többet

goldcoin

CryptoSystem

A portfolió összetétele lehet szabadon választott valamint általunk meghatározott. A mi javaslatunk a stabilitást és az extra mértékű pozitív árfolyam emelkedést tükrözi. Tehát az összetétel vegyes, részben a DigiBit portfolió elemeit tartalmazza kiegészítve alacsony árfekvésű nagy forgalmú komoly piaci koncepcióval rendelkező altcoin-okkal.

Tudj meg többet

Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 50

Warning: file_get_contents(https://blockchain.info/hu/ticker): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 50
 • BTC/USD
  $ 0
  Warning: Division by zero in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 54
  NAN%
 • BTC/EUR
  € 0
  Warning: Division by zero in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 55
  NAN%
 • BTC/CNY
  ¥ 0
  Warning: Division by zero in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 56
  NAN%
 • BTC/GDP
  £ 0
  Warning: Division by zero in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 57
  NAN%
 • BTC/RUB
  0
  Warning: Division by zero in /home/coinport/public_html/pages/prortfolio.php on line 58
  NAN%

Referenciák

Itt láthatod 3 általunk a múltban összeállított portfolió eredményét.
A jegyzés dátuma: 2017. július 17.