Pozitív hangulat, emelkedünk?

thumbs/crypto prices.jpg

A pozitív hangulat kezd visszatérni a piacra. A Bitcoin árfolyama tartósan 3.700 dollár felett mozgott az elmúlt időszakban, amely alapján a piaci szereplők reménykedhetnek a trendfordulóban.

A Bitcoin árfolyamának emelkedése kapcsán elindult az altcoin-ok árfolyama is felfelé, melyek közül van néhány figyelemreméltó emelkedés.

Ilyen például az egyik korábbi kedvencünk a Litecoin (LTC).  2017 a Litecoin éve volt, hiszen elképesztő emelkedést produkált: 3 dollárról 346 dollárig menetelt az árfolyama. Mi és Ügyfeleink azért is szerettük, mert az általunk összeállított portfoliók szinte mindegyike tartalmazta  és a portfoliók értéknövekedéséhez igen jelentős mértékben járult hozzá a Litecoin.  Továbbra is az ajánlási listánkon szerepe,l még mindig kedvező vételi helyzetet kínálva.

Árfolyama a 2019. év eleji 30 dollárról a napokban mintegy 59 dollárig emelkedett, amely szinte  100%-os emelkedés.  Amennyiben a jelenlegi trend folytatódik a LTC árfolyama gyorsan elérheti a 80 dolláros árszintet. 100 dollár alatt a Litecoin jó befektetésnek ígérkezik, tekintettel arra, hogy eddigi legmagasabb árfolyama több mint 340 dollár volt, elemzők pedig 1000 dolláros célárat jósolnak hosszútávon.

Ajánlási listánkra felkerült egy újabb kriptodeviza, amelytől stabil emelkedést várunk. Továbbá figyelemmel kísérünk egy másik projectet, amelyben jelentős potenciált látunk, azonban, ebben a fázisban még kockázatosnak ítéljük. Alacsony árszintű és kitörésszerű árfolyamemelkedést várunk tőle.

Egyelőre nem nevesítjük, melyik coin-okról van szó, azonban íme néhány adat az árfolyamuk változásáról.

         elmúlt heti árfolyamváltozása:+50%

Ezt jelenleg is vételre ajánljuk, míg az alábbit egyelőre figyelemmel kísérjük: 

Mindkét esetben igen jelentős forgalom mellett történt az emelkedés.

Aki befektetőként gondolkodik, azok számára kitűnő vételi helyzeteket kínál a piac, melyet érdemes még most kihasználni!

Keressetek bennünket, tervezzük meg a portfoliód közösen!