Megismétlődik a történelem?

thumbs/Bitcoin árfolyam.jpg

Vajon ismétlődik a történelem? 

Miután a bitcoin először  tesztelte a 6900 dolláros árszintet,mindössze 45 nap múlva elérte az árfolyam a  20.000 dollárt! 2017. november 2-án érte el először a 6900 dollárt az árfolyam és innen menetelt az eddigi legmagasabb árszintig.

A cikk írásakor 7510 dolláros árfolyam maximumot láthattunk a  mai napon.

A bitcoin dominanciája 2017-ben az árfolyamcsúcs idején volt ilyen erős utoljára, jelenleg a kriptoágazat összpiaci értékének 58%-át adja.

Napi forgalma csúcsokat dönt, a mai megközelíti a 16 milliárd dollárt (pedig hétvége van!)

2020 májusa nagyon jelentős a bitcoin számára, ugyanis a blokkjutalom ekkor fog 6,25 bitcoinra csökkenni.

Számos elemző gondolja úgy, hogy a múlthoz hasonlóan ismét árfolyam-emelkedést hozhat ez az esemény.   Több elemzés is azt vetíti előre, hogy 2020 májusára a bitcoin árfolyama elérheti az 50.000 dolláros árszintet.

Mi továbbra sem bocsátkozunk hasonló jóslatokba, azonban ahogyan korábban is publikáltuk a bitcoin árfolyama áttörte a 4200-az ellenállási szintet, jelenleg pedig  szép emelkedő csatornában halad az árfolyam felfelé, kiváló beszállókat produkálva  ezzel mind a kereskedők mind pedig a befektetők számára.

Portfolió kialakítására, bővítésére is kiváló alkalmak kínálkoznak, ugyanis az altcoin-ok nagy része még nem indult el jelentős mértékben felfelé.

BITCOIN  ÉS ALTCOIN-OK VÁSÁRLÁSÁVAL, PORTFOLIÓ KIALAKÍTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN KERESSETEK BENNÜNKET!