A kriptopiac királya... (?)

thumbs/ripple-xrp.png

A piaci árfolyamesésnek köszönhetően az XRP árfolyama sem az általunk várt képet mutatja, azonban a szakértők és a piaci elemzők szerint piaci kapitalizációban hamarosan megelőzheti a bitcoin-t és a ripple hamarosan  a kriptopiac „királyává” válhat.

Ismerjük, hogy a ripple mögött milyen project van: a nemzetközi átutalások jelenlegi problémáját hivatott megoldani, miszerint a lassú és drága SWIFT rendszert kívánják leváltani a RippleNet szolgáltatásával.  Pénzügyi körökben szokás a ripple-t egyszerűen a „bankárok örömének” nevezni, hiszen egy nagyon korszerű, gyors és nem utolsósorban költséghatékony rendszerről van szó.

Nézzük a tényeket!

Az XRP támogatottsága és elfogadása világszerte igen nagy. A vállalat egy 2018-as nyilatkozatában kifejtette, hogy India piacának több mint felét kontrollálja.  A cég legutóbbi bejelentése a közel-keleti megjelenés, melynek keretében egy operatív bázist létesítettek a térség gazdasági központjában, Dubai-ban.  Az Ázsiai régióban igen nagy a kereslet az XRP és az RippleNet rendszer iránt.

A legnagyobb kérdés továbbra is, hogy a hatóságok, felügyeleti szervek minek minősítik az XRP-t: értékpapír vagy kriptodeviza?  A Coinbase listázása és egy esetleges XRP ETF bevezetése sokat lendíthet majd az árfolyamon, hosszútávon exponenciális növekedést várunk.

Javaslatunk: vétel, felhalmozás és tartás! 

Ha nincs még XRP-d vagy szeretnéd bővíteni portfoliód keress bennünket és segítünk!