Hírek: kiemelten a DOGE és a Tinder

thumbs/cryptocurrency portfolio.jpg

A Tinder elfogadja a DOGE-t fizetőeszközként prémium szolgáltatásához:

A piacon jelenleg több mint 1500 kriptodeviza létezik és ez a szám napról napra növekszik. Legtöbbjüknek azonban nincs valós felhasználása és  leginkább  a kereskedők spekulatív eszközeként funkcionálnak. A Doge azonban egyike azon kevés kirptodevizáknak, amelyet ténylegesen használnak. Ennek a valós használatnak egy újabb mérföldköve lehet, hogy néhány nappal ezelőtt Tinder bejelentette, hogy elfogadják Dogecoin-t a prémium szolgáltatásaik fizetéséért. A Tinder statisztikák azt mutatják, hogy 2018 márciusától a platformnak több mint 1,6 milliárd swipe-ja (jobbra vagy balra húzás) volt naponta. Amennyiben ezen felhasználók csak egy töredéke magáévá tenné Dogecoin-t a prémium kifizetésekért, az jelentősen  növelheti a Dogecoin  tranzakciós volumenét, és ezáltal a keresletet.Ha a piac a 2017-es csúcsok fölé tolódik, és a Tinderhez hasonlóan több platform is felveszi a Dogecoin-t (DOGE), akkor ez  az árfolyamot az egekbe repítheti.  Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója nyilvánosságra hozta, hogy milyen kirptodevizákat birtokol. A Dogecoin köztük van…

Egészíts ki portfoliód Dogecoin-nal! Most még kíváló árszinten hozzájuthatsz, keress bennünket MOST!

Samsung Galaxy S10:

A Samsung bemutatta  Galaxy S10 névre keresztelt modelljét, amelyet nagy várakozás előzött meg. A cég nem okozott csalódást, hiszen az előzetesen kiszivárgott hírekkel egyezően beépített kriptopénz támogatással érkezik a csúcs kategóriás telefon.  A “Samsung Knox” fantázianevű eszköz hardveres biztonságot nyújt privát kulcsok tárolásához, ezzel blokklánc alkalmazások lesznek használhatóak a telefonnal.

Bitcoin ETF-ek:

A Bitcoin ETF-ek elfogadására már jó ideje vár a kripto szektor, hiszen sokak szerint jelentős tőkét fog bevonzani a piacra, amely várhatóan az árfolyamokra kedvező hatással lesz majd. Egyelőre azonban a SEC (Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet) számtalan problémát jelölt meg, amely miatt tovább húzódik az engedélyezés.  A tavaly nyár óta tartó  eljárásnak február 27-ig kellett volna lezárulnia, de az amerikai kormányzat két hónapig tartó leállása miatt, a beadványt végül a végső döntés meghozatala előtt visszavonták. A megismételt eljárás alapján a  következő határidő április 5., azonban az eljárás akár késő őszig is elhúzódhat.

Az utóbbi hét árfolyamemelkedése óvatos bizakodásra ad okot. A piac még mindig jó vételi helyzeteket kínál azok számára, akik "hosszútávon" gondolkodnak és bíznak a kriptodevizák jövőjében. Amennyiben a piac magához tér és eljön a következő nagy emelkedés ideje, egyes altocoin-ok óriási profitot hozhatnak. Mivel fontosnak tartjuk a kockázatporlasztást és a profit maximalizálást egyaránt, ezért úgy gondoljuk, hogy érdemes portfoliót létrehozni valamint ezekhez vételi és kiszállási stratéigát kialakítani. Ebben tud segíteni a Coin Portfolio, keressetek bennünket!